Movavi Video Editor Business for Mac

Movavi Video Editor Business for Mac

Maak bedrijfspresentaties, how-to gidsen, reclamevideo’s en meer

Een advertentie nodig voor uw online winkel? Of wilt u uw laatste software-update tonen? Movavi Video Editor Business voor Mac is een geweldig instrument om een pakkende video voor uw bedrijf te maken. Onderwijs Maak tutorials of...Lees de volledige beschrijving

Maak bedrijfspresentaties, how-to gidsen, reclamevideo’s en meer

Een advertentie nodig voor uw online winkel? Of wilt u uw laatste software-update tonen? Movavi Video Editor Business voor Mac is een geweldig instrument om een pakkende video voor uw bedrijf te maken.
Onderwijs
Maak tutorials of videopresentaties over verschillende onderwerpen, als leraar of student. Voeg verklarende titels toe, laat de video soepel verlopen met stijlvolle overgangen.
Zakelijk
Maak een advertentie voor uw bedrijf die deze van uw concurrenten overtreft. Stel een video samen met statistieken en tabellen en thematische achtergronden en stickers.
Softwareontwikkeling
Toon de nieuwste eigenschappen van uw software: neem de werkende software op en bewerk het beeldmateriaal om de nadruk te leggen op de belangrijkste punten. Voeg bijschriften en opzwepende muziek toe – u zult zeker de aandacht trekken van enkele nieuwe gebruikers.
Bloggen
Neem video op van een webcam, of een ander toestel, voeg een commentaarstem toe via de microfoon – start vervolgens een videoblog op YouTube! Na het bewerken kunt u de video rechtstreeks uploaden naar uw kanaal of opslaan in elke handige indeling.

Meeste downloads Video voor mac

Movavi Video Editor Business for Mac

Download

Movavi Video Editor Business for Mac 15.1

Beoordelingen about Movavi Video Editor Business for Mac

Promotie×